Wat is Bumble Web?

Met Bumble Web kun je vanaf iedere desktopcomputer een Bumble-account aanmaken of inloggen op je Bumble-account. Of je dat ook op je werk wilt doen, is een tweede.

Bumble Web werkt grotendeels hetzelfde als de mobiele app. Ga naar bumble.com om in te loggen of een profiel aan te maken met je Facebook-account, Apple ID of mobiele nummer. Als je al lid bent, word je doorverwezen naar het profiel dat je in de mobiele app gebruikt. Nieuwe leden kunnen op Bumble Web een profiel aanmaken voor elk van de drie modi.

Hier vind je een paar tips voor het gebruik van Bumble Web:

• Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om profielen naar links of rechts te swipen en in een profiel naar boven en beneden te scrollen.
  • Je kunt ook op profielen stemmen door op het vinkje of het kruisje te klikken.
  • Tussen het vinkje en het kruisje vind je een stericoon waarmee je een SuperSwipe kunt doen.
  • Als je een match hebt met iemand, verschijnt het 'Boem!-scherm' net als in de app. Als je het eerste bericht mag sturen, kun je dat daar meteen doen of links je Matchlijst aanklikken om een gesprek te beginnen met een van je matches.
  • Je kunt een videochat beginnen met een match door op het videocamera-icoontje rechtsboven in het chatscherm te klikken nadat jullie beiden minimaal 1 bericht hebben geschreven.
  • Als je Bumble Premium hebt, kun je je Bewonderaars bekijken via de groene cirkel links in het scherm.
  • Wissel tussen de modi Date, BFF en Bizz via Instellingen en kies de modus die je wilt gebruiken.
  • Als je je profiel wilt zien zoals anderen het zien, ga je naar Profiel bewerken en kies je onder je foto's de knop Preview.
  • Als je tijdens het swipen een gebruiker wilt melden, tik dan op de knop 'Blokkeren en melden' links onderin in het profiel.