Hoe kan ik mijn abonnement annuleren via Bumble Web?

Als je je hebt geabonneerd op Bumble Boost of Bumble Premium met een creditcard of PayPal via Bumble Web, dien je deze stappen te volgen om je af te melden:

• Klik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van het scherm.
  • Navigeer naar "Je Boost beheren" in de linkeronderhoek van het scherm.
  • Hier kun je je Bumble-abonnement annuleren.
  • Je kunt je abonnement nog gebruiken tot de huidige vervaldatum.

Houd er rekening mee dat je je nog steeds af dient te melden van Bumble Web als je besluit de app te gebruiken, maar via Bumble Web je abonnement voor Bumble Boost of Bumble Premium hebt afgesloten.