Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czym jest tryb cichy?

Każdy potrzebuje czasem przerwy. Zachęcamy Cię do zrobienia sobie takiej przerwy zawsze wtedy, gdy jej potrzebujesz, po to żebyś mógł/mogła wrócić w pełni sił, gdy będziesz czuć się na to gotowy(-a).

Tryb cichy pozwala na zahibernowanie Twojej aktywności na Bumble bez utraty kontaktów i rozmów.

Dzięki temu trybowi możesz ukryć swój profil na 24 godziny, 72 godziny, na tydzień lub na czas nieokreślony. 

Włączając tryb cichy możesz też ustawić swój status, aby dać znać obecnym kontaktom, że masz przerwę.

Możesz włączyć tryb cichy w ustawieniach, klikając "Tryb cichy" i wybierając długość przerwy.

Wtedy kiedykolwiek wrócisz, damy o tym znać Twoim kontaktom i będziesz mógł/mogła zacząć tam, gdzie ostatnio skończyłeś(-aś).