Är er app endast för heterosexuella?

Bumble är till för alla, och vi brinner för att skapa en trygg plattform för våra HBTQ+-användare.

I samkönade matchningar, matchningar mellan två icke-binära personer och matchningar mellan en icke-binär person och en man kan båda ta det första steget. Därefter har den andra personen 24 timmar på sig att svara, annars går matchningen ut.

Vår prioritet är och har alltid varit att alla ska känna sig bekväma med att knyta kontakter hos oss. Om du har några förslag på hur vi kan bli ännu bättre är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi lyssnar!