Hur avslutar jag min Bumble Boost-prenumeration som jag köpt via iTunes?

Följ dessa instruktioner för att avsluta din prenumeration på Bumble Boost.

1. Gå till inställningar på din mobiltelefon.

2. Klicka på ditt namn högst upp på skärmen.

3. Klicka på Medier och köp.

4. Klicka på Se konto. Du kan behöva logga in eller använda Touch ID.

5. Klicka på Prenumerationer.

6. Klicka på prenumerationen du vill avsluta (Bumble). OBS: Om du inte ser en Bumble-prenumeration, kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID.

7. Här kan du avsluta eller hantera din prenumeration.

8. Klicka på Avsluta prenumeration. När du avslutar din prenumeration kommer du att kunna fortsätta använda Boost under hela perioden du redan betalat för.