Hur avslutar jag min prenumeration på Bumble Boost som jag köpt via iTunes?

Följ dessa instruktioner för att avsluta din prenumeration på Bumble Boost.

1. Gå till inställningar på din Apple-enhet och välj "iTunes Store och App Store".
  2. Klicka på ditt Apple-ID högst upp på skärmen.
  3. Klicka på Visa Apple-ID. Du kan behöva logga in eller använda Touch ID.
  4. Klicka på Prenumerationer.
  5. Klicka på prenumerationen du vill avsluta. (Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID.)
  6. Här kan du avsluta eller hantera din prenumeration. Om du avslutar din prenumeration kommer du kunna använda Boost under hela perioden du redan betalat för.