Hur byter jag plats?

Din plats kommer sättas automatiskt genom din mobils GPS.

Om du vill söka efter dejter i en annan stad kan du ändra din plats med hjälp av Travel Mode för att knyta kontakter var som helst.

Med Bumble Coins kan du aktivera Travel Mode för att kunna rösta och visas i en annan stad före och under din resa för att lättare hitta nya kontakter!

Använder du Bumble Web? Klicka här för mer information om att ändra din nuvarande plats.