Hur gör jag för att bara se verifierade användare?

Vi hoppas att du träffar fina människor på Bumble och inga tvivelaktiga bedragare, och har därför en funktion som gör det möjligt för dig att bara se andra verifierade användare.

Om du har verifierat din egen profil kan du följa dessa steg för att endast se verifierade profiler:

På mobilappen:

1. Gå till din swipe-kö och tryck på Filter-ikonen uppe till höger på skärmen.
  2. Scrolla ned till “Sökfilter” och tryck på “Använd avancerade sökfilter”
  3. Här kan du slå på “Endast verifierade profiler”

På Bumble Web:

1. Klicka på ditt profilfoto högst upp till vänster på skärmen
  2. Klicka på “Inställningar”
  3. Scrolla ner till "Avancerade sökfilter och slå på "Endast verifierade profiler"”

Glöm inte att du alltid kan be en icke-verifierad användare att verifiera sig! Läs mer här.