Hur lägger jag till ett nytt jobb eller utbildning?

Följ dessa enkla anvisningar för att lägga till ett nytt jobb/utbildning i appen:

1. Klicka på din profils redigera-skärm och välj sektionen du vill uppdatera.
  2. Du kan välja att lägga till sysselsättning och utbildning eller välja ett av alternativen från menyn.
  3. Om du använder vår Android-app kommer den nya informationen att visas automatiskt.
  4. Om du är iPhone-användare drar du ner skärmen för att uppdatera infon.
  5. Välj därefter ett av jobben eller utbildningarna på listan.
  6. Om du byter jobb eller vill ändra informationen av någon annan anledning följer du bara dessa steg igen.

Gör så här för att ändra jobb eller skola på Bumble Web:

1. Klicka på ditt namn överst till vänster
  2. Bläddra ner och klicka på Mitt jobb och min utbildning

Här kan du ändra din information. Klicka på Spara när du är klar!