Hur startar jag Bumble Boost?

Klicka på det gråa frågetecknet uppe till höger i Matchningar och klicka därefter på Bumble Boost.

Det går också att trycka på det suddiga fotot med en grön cirkel. Denna cirkel representerar de personer som har swipat höger på dig! Klicka på cirkeln för att bli skickad till prenumerationssidan.

Ett tredje sätt att aktivera Bumble Boost är att klicka på silvercirklarna runt fotona i utgångna matchningar.