När någon tar bort matchningen

Bumbles statistik visar att de flesta borttagningar av matchningar händer innan chatten ens har börjat. Så om du märker att detta sker för dig så har det naturligtvis inget med din personlighet att göra.

Men att någon däremot tar bort matchningen efter en bra chatt eller date är annorlunda. Vi vet att detta är jättetungt, och det är därför vi har introducerat vår Unmatched-funktion.

Om du har pratat med någon och de tar bort matchningen kommer Unmatched-funktionen göra att du meddelas om detta, istället för att konversationen helt plötsligt försvinner.

Dessutom möjliggör funktionen att du fortfarande kan rapportera personen till Bumble om något hänt, eller om du behöver support från oss.

Bumble-användarna kommunicerade till oss att de föredrar att bli meddelade när någon tar bort matchningen, så att de kan rapportera personen om något olämpligt inträffat, eller att de helt enkelt kan gå vidare och fokusera på någon annan.

Vi hoppas att du tycker likadant, och kom ihåg att din säkerhet är prio 1 för oss. Vi finns alltid här för dig om du behöver oss.