Jag har bytt nummer och kan inte längre logga in.

När du byter telefonnummer måste du uppdatera det i appen så snart som möjligt för att säkerställa att din data hålls privat. Telefonföretag återanvänder ofta lediga telefonnummer, och om ditt telefonnummer får en ny innehavare kan de få tillgång till din data.

Om du lagt in en extra inloggningsmetod på ditt konto (t.ex. Facebook eller Apple ID) kan du fortsätta att logga in även om ditt telefonnummer ändrats. Välj den andra inloggningsmetoden när du loggar in för att få åtkomst till ditt konto. När du väl loggat in, följ dessa steg för att uppdatera ditt telefonnummer:

1. Gå till Inställningar (det grå kugghjulet i övre högra hörnet)

2. Scrolla ner och tryck på "Säkerhet och sekretess"

3. Tryck på “Inloggningsmetoder”

4. Redigera det registrerade telefonnumret till ditt nuvarande nummer

Har du ingen extra inloggningsmetod? Ingen fara! Vår Support kan hjälpa dig att få åtkomst till ditt konto. Kontakta @BumbleSupport på Twitter eller Facebook så hjälper vi dig.