Jag har bytt nummer och kan inte längre logga in.

När du byter telefonnummer måste du uppdatera det i appen så snart som möjligt för att säkerställa att din data hålls privat. Telefonföretag återanvänder ofta lediga telefonnummer, och om ditt telefonnummer får en ny innehavare kan de få tillgång till din data.

Om du lagt in en extra inloggningsmetod på ditt konto (t.ex. Facebook eller Apple ID) kan du fortsätta att logga in även om ditt telefonnummer ändrats. Välj den andra inloggningsmetoden när du loggar in för att få åtkomst till ditt konto. När du väl loggat in, följ dessa steg för att uppdatera ditt telefonnummer:

1. Gå till Inställningar (det grå kugghjulet i övre högra hörnet)

2. Scrolla ner och tryck på "Säkerhet och sekretess"

3. Tryck på “Inloggningsmetoder”

4. Redigera det registrerade telefonnumret till ditt nuvarande nummer

Har du ingen extra inloggningsmetod? Ingen fara! Vår Support kan hjälpa dig att få åtkomst till ditt konto. Kontakta @BumbleSupport på Twitter eller Facebook så hjälper vi dig. När du väl fått hjälp att logga in igen kan du gå in och uppdatera till telefonnummer med hjälp av instruktionerna ovan. Den enda skillnaden är att du måste lägga till en extra inloggningsmetod (antingen Facebook eller Apple ID) innan du kan ändra ditt telefonnummer. Denna kan läggas till tillfälligt bara för att genomföra ändringen, eller så kan du välja att behålla båda inloggningsmetoderna även framöver.