Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Jag svajpade vänster, kan jag ångra mig?

Om du av misstag svajpade vänster kan du klicka på pilen överst till vänster på skärmen. 

För att ångra dig på Bumble Web klickar du på de två pilarna bredvid krysset.

Den här funktionen tillhör Bumble Boost. Om du inte redan har en prenumeration kommer du att se olika prenumerationsalternativ när du klickar på knappen.