Kan jag lägga till en inloggningsmetod?

Nu är det lättare för dig att logga in på ditt Bumble-konto eftersom du kan lägga till fler inloggningsmetoder. Du behöver inte längre komma ihåg vilken metod du använde när du skapade kontot och du får samtidigt ett starkare skydd ifall en av metoderna t. ex. blir hackade (t. ex. ditt Facebook-konto). Gör så här för att lägga till en inloggningsmetod:

• Gå till dina inställningar och bläddra till "Sekretess och integritet"
  • För att lägga till Facebook, telefonnummer eller Apple ID, klicka på "Inloggningsmetoder"
  • För att aktivera inloggning med Face ID, tryck på “Face ID” och verifiera ditt ansikte enligt instruktionerna. Därefter ser du meddelandet “Så där ja! Face-ID är aktiverat” som bekräftar att ändringarna har sparats.

När du har lagt till en metod kan du ha kvar alla eller radera de du inte vill ha. Observera att ditt konto måste fortsätta vara länkat till Facebook, Apple ID eller ditt telefonnummer om du vill kunna använnda Face ID eller Touch ID.

Du som redan använder Bumble kan lägga till fler inloggningsmetoder när du loggar ut för första gången så att du lättare kan logga in på kontot. Nya användare kan lägga till ytterligare inloggningsmetoder när de skapar kontot för att aldrig behöva oroa sig för att inte komma in på kontot!