När jag loggar in är min profil tom, vad har hänt?

Vi förstår att det kan vara oroande att logga in och se att ens profil är tom och utan kontakter, men få inte panik, det kan finnas ett trick som funkar på en gång!

Oftast händer detta för att du har valt fel inloggningsmetod. Gör så här för att se om detta är problemet:

Mobil:

1. Välj profilsymbolen nederst till vänster.
  2. Välj det grå kugghjulet överst till vänster.
  3. Bläddra ner och välj "Logga ut."
  4. Logga in med den andra metoden (t.ex om du först valde telefonnummer testa Facebook i stället).

Webben:

1. Klicka på ditt profilfoto överst till vänster.
  2. Klicka på "Logga ut."
  3. Logga in med den andra metoden (t.ex om du först valde telefonnummer testa Facebook i stället).

Om du nyligen har ändrat din Facebook-inloggning (mejlen du använder till Facebook) kan detta få appen att skapa en ny profil i stället för att logga in på din gamla. Vi kan hjälpa dig med detta! Hör av dig här för att berätta om du behöver ändra din mejl (vi kan komma att fråga om din legitimation för att skydda dina personuppgifter).