Straffas jag för att radera och skapa en ny profil?

Vi kommer inte att visa din profil mindre eller bannlysa dig om du har raderat och återskapat flera Bumble-profiler i rad. Men vi har märkt att användare som skapar flera konton på kort tid (t.ex. fem profiler på två månader) får färre matchningar.

Andra användare svajpar inte gärna på en profil de har sett flera gånger förut. Att se samma profil flera gånger kan få folk att tro att det är ett tekniskt problem eller att det är en falsk profil, vilket ofta gör att de svajpar vänster i stället.

Om du vill ta en paus från Bumble rekommenderar vi funktionen Snooze som gör att du kan pausa utan att radera profilen. Läs mer om Snooze här.

Om du har svårt att få matchningar, se till att du använder dig av alla fantastiska funktioner såsom att lägga till Badges och profilfrågor och läs också vår blogg The Buzz för att få experttips.

Obs: Enligt våra Regler och villkor förbehåller vi oss rätten att efter eget gottfinnande avsluta eller frysa konton när som helst utan att meddela detta i förväg.