Vad är Bumble BFF?

Bumble är den första appen där du kan dejta, hitta vänner och utveckla din karriär på en och samma plattform. Bumble BFF (Bumble For Friends) är platsen där du kan träffa din nya bästa vän i ditt område, oavsett om du letar efter en ny vän, en träningskamrat eller någon att dela lägenhet med!

Följ dessa steg för att börja använda Bumble BFF:

Nya användare

1. När du kommer till sidan där du kan välja läge väljer du BFF
  2. Ställ in din BFF-profil

Existerande användare

Mobil-appen:

1. Klicka på den grå siluetten nederst till vänster
  2. Klicka på kugghjulet överst till vänster för att komma till inställningar
  3. I inställningarna klickar du på "Välj läge" och väljer BFF i menyn för att skapa en BFF-profil
  4. Gör samma sak för att växla mellan olika lägen

Bumble Web:

1. Klicka på ditt profilfoto överst till vänster
  2. Klicka på "Inställningar"
  3. Klicka på "Välj läge" för att välja BFF

Kom ihåg: Se till att du inte stänger av dejtingläget av misstag i menyn när du väljer läge. Du kommer då att få upp en varning där det står att du förlorar alla kontakter om du gör detta.