Vad är Bumble Coins?

[Notera: I en betaversion testar vi just nu att ta bort coins i vissa regioner. Läs igenom denna artikel för att se om du befinner dig i en av dessa regioner*]

.

Bumble Coins är vår app-valuta som ger användare möjlighet att köpa extratjänster som t.ex. SuperSwipe eller Spotlight.

Spotlight gör att din profil direkt visas högst upp och för fler. Om du är extra intresserad av någon kan du använda en SuperSwipe, så meddelar vi dem. Travel-funktionen gör att du kan swipa runt i världen utan att behöva vara fysiskt på plats.

* Om du befinner dig i Australien, Nya Zealand eller i Storbritannien kommer du inte längre kunna använda Bumble Coins, men kan däremot köpa Spotlight eller SuperSwipe separat. Ett annat alternativ är att registrera dig för vår förnyade Bumble Boost eller Bumble Premium, vilket inkluderar dessa funktioner. Travel-läge är endast tillgänglig för Bumble Premium-prenumeranter i dessa regioner. Läs mer om dessa förändringar här