Vad är filter och avancerade filter?

Filter är en funktion på Bumble för att välja vilka du ser i appen.

Sökkriterierna för dem du är intresserad av (på Date och Bizz), ålder och (i många regioner) avstånd väljs när du startar kontot och kan ändras när som helst. Därefter kan du välja avancerade filter.

Alla kan ställa in två avancerade filter men de som prenumererar på Bumble Boost kan välja hur många som helst. Du kan bara välja ett filter om du själv identifierar dig som sådan (t.ex. om du inte har berättat om du röker eller ej kan du inte söka på enbart icke-rökare).

Söker du något annat i en vän än en dejt? Inga problem! Varje läge, Date, BFF och Bizz, har sina egna filter.

Gör så här för att ställa in avancerade filter:

På mobilappen:

1. Gå till svajpkön och klicka på symbolen överst till höger
  2. Bläddra ner till "Filter" och klicka på "Ställ in avancerade filter"
  3. Där kan du välja de filter du är intresserad av

På Bumble Web:

1. Klicka på ditt profilfoto överst till vänster
  2. Klicka på Inställningar
  3. Bläddra till Avancerade filter

Kom ihåg: Ju fler filter du väljer desto färre profiler kommer du att se. Om du inte ser så många rekommenderar vi att du ändrar dina filter något.