Vad är Travel och hur funkar det?

[Notera: Vi betatestar just nu Premiumfunktioner  i vissa regioner, läs hela texten nedan för att se om du befinner dig i en av dessa testregioner.*]

Ska du åka på konferens och vill börja nätverka på en gång? Planerar du att flytta till en annan stad och vill träffa nya kompisar? Dags för semester och behöver en partypolare att dansa natten lång med? Oavsett om du bara ska åka några stationer bort eller till andra sidan jordklotet, kan funktionen Travel hjälpa dig att knyta nya kontakter.

När du aktiverar Travel kan du välja i vilken stad du vill att din profil ska visas i under 7 dagar. Din profil kommer att synas som om den är i centrum i staden du har valt (just nu går det inte att välja en exakt plats) och en symbol kommer att visa att du använder Travel.

Gör så här för att aktivera Travel:

1. Öppna inställningarna genom att trycka på det grå kugghjulet i det övre vänstra hörnet i appen
  2. Scrolla till platsinställningarna längst ner och tryck på "Travel to…"
  3. Sök efter staden du vill visas i och välj den
  4. Fem Bumble Coins kommer att dras från ditt saldo (eller så tas du till betalningssidan)
  5. Du kommer att se en timer under din plats i inställningarna så du vet hur lång tid funktionen är aktiverad

Om du befinner dig i Australien, Nya Zealand, Storbritannien, Kanada eller USA och använder iOS kommer du kunna använda Travel som en del av Bumble Premium.