Vad är Bumble Boost och Bumble Premium?

Bumble Boost ger dig tillgång till:

Spotlight och SuperSwipes förfaller och förnyas varje vecka, så glöm inte att ta vara på dem!

Bumble Premium ger dig tillgång till:

Spotlight och SuperSwipes förfaller och förnyas varje vecka, så se till att ta vara på dem! Om du köpt Bumble Boost eller Bumble Premium i en dag ingår inte SuperSwipe- och Spotlight-credits.

Du kan aktivera Bumble Premium genom att klicka på den pixlade rutan i din matchningskö, eller se båda alternativen genom att klicka på siluetten nere till vänster och trycka på önskad prenumeration.