Varför fungerar inte mina Bumble Boost?

Varför fungerar inte min Bumble Boost? Jag ser ingen i min Beeline.

Det kan bero på att du kanske inte har någon där än. När du aktiverar Boost kommer du se direkta aviseringar om nya beundrare. Notera att din Beeline kommer uppdateras med beundrare baserat på dina sökkriterier.

Varför fungerar inte min Bumble Boost? Jag blir uppmanad att betala igen.

När du aktiverar Bumble Boost-prenumerationen kommer det att vara kopplat till den profilen du har aktiv vid det tillfället. Om du raderar ditt konto och skapar ett nytt, kommer inte dina Bumble Boost att följa med till den nya profilen. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att flytta över dina Boost från en gammal profil till en ny. Klicka på "Feedback"-knappen i "Inställningar".

Varför fungerar inte min Bumble Boost? Var är mina utgångna matchningar?

När du aktiverar Bumble Boost kommer du kunna matchas om med dina 5 senast utgångna matchningar samt med alla nya utgående matchningar.