Vad är Bumble Coins?

[Notera: I en betaversion testar vi just nu att ta bort coins i vissa regioner. Läs igenom denna artikel för att se om du befinner dig i en av dessa regioner*]

.

Bumble Coins är vår app-valuta som ger användare möjlighet att köpa extratjänster som t.ex. SuperSwipe eller Spotlight.

Spotlight gör att din profil direkt visas högst upp och för fler. Om du är extra intresserad av någon kan du använda en SuperSwipe, så meddelar vi dem. Travel-funktionen gör att du kan swipa runt i världen utan att behöva vara fysiskt på plats.

* Om du använder en iOS-enhet kommer du inte längre kunna använda Bumble coins, men kan köpa Spotlight och SuperSwipe separat. Eller så kan du köpa våra förnyade Bumble Boost eller Bumble Premium-prenumerationer, vilka inkluderar dessa funktioner. Detta gäller även användare med Android som befinner dig i Australien, Nya Zealand eller Storbritannien. Alla andra användare har fortfarande tillgång till coins. Travel-läge beror på din platsinfo.