Vad är Bumble Premium?

[Notera: Vi betatestar just nu nya versioner i vissa regioner. Se till att du läser denna artikel i sin helhet för att se om du befinner dig i ett av dessa länder.*]

Vi är glada att presentera vår nya Bumble Premium-prenumeration som hjälper dig att maximera din upplevelse och som kommer att leda till bättre matchningar.

Med Bumble Premium får du:

• Access till obegränsat med Avancerade filter
  • Access till din Beeline så att du kan se alla dina beundrare
  • Travel-läge som gör att du kan ändra din plats till en annan stad
  • Backtrack så att du kan ångra dina vänsterswipes
  • Möjlighet att förlänga tid på dina matchningar
  • Rematch - matcha om med matchningar som har gått ut. (Notera att i heterosexuella matchningar kan inte en man matchas om med en kvinna som inte skickat första meddelandet)
  • Obegränsat med swipes
  • En Spotlight per vecka. Denna funktion gör att du i 30 minuter visas högst upp och för fler.
  • Fem SuperSwipes per vecka. SuperSwipa personer du tycker är extra intressanta.

Du kan köpa Bumble Premium genom att klicka på den pixlade rutan i din matchnings-kö eller på siluetten längst ner till vänster i appen, och trycka på Bumble Boost under din profilbild. Du kommer också se alternativ att köpa Bumble Boost eller Spotlight-credits som engångsbetalning.

* Bumble Premium är nu tillgängligt för alla iOS-enheter i alla länder. Om du använder Android finns Bumble Premium tillgänligt för användare i Irland, Indien, Philippinerna, Mexiko, Storbritannien, Kanada, USA, Australien och Nya Zealand