Hur rapporterar jag någon?

Din säkerhet kommer först på Bumble. Om något händer som gör att du känner dig otrygg eller obekväm, ber vi dig att rapportera detta till oss.

Du kan rapportera personer på Bumble på två sätt - via deras profil och via en chatt.

Följ dessa steg för att rapportera någon från deras profil:

1. Skrolla ned på deras profil och klicka på "Blockera och rapportera".
  2. Välj en anledning och skriv in en kommentar till vårt team. Du kan ge oss så mycket eller så lite information som du känner dig bekväm med men ju mer information vi får desto lättare är det för oss att hjälpa dig och besluta om åtgärd.
  3. Välj ""Skicka in rapport".

Följ dessa steg för att rapportera någon från dina meddelanden:

1. Från meddelandet, tryck på de 3 prickarna överst till höger.
  2. Välj sedan “Blockera och rapportera”.
  3. Välj varför du rapporterar och skicka in rapporten. Du kan ge oss så mycket eller så lite information som du känner dig bekväm med men ju mer information vi får desto lättare är det för oss att hjälpa dig och besluta om åtgärd.

När vi får in din rapport kommer vårt team att undersöka saken så fort som möjligt. På grund av datasekretess kan vi inte alltid berätta vilken åtgärd vi tog men observera att vi tar alla rapporter på allvar.

Du är välkommen att kontakta oss om du har fler frågor. Vi finns alltid här för dig!