Jeg tror, at min Bumble-konto er blevet hacket

Hvis du mener, at en anden har logget ind på din Bumble-konto, så foreslår vi følgende forholdsregler.

Hvis du logger på Bumble via din Facebook profil, så anbefaler vi, at du opdaterer dit Facebook kodeord med det samme.

Derudover kan du logge ud af aktive sessions, der involvere din Facebook profil ved at følge disse trin på Facebook.com

1. Gå til Sikkerhed og Login-indstillinger på Facebook

2. Vælg "Hvor du er logget ind"

3. Vælg den session, du ønsker at ændre, og tryk "Afslut aktivitet".

Hvis du logger på Bumble med dit telefonnummer , så anbefaler vi, at du ændrer din loginmetode i appen. Du kan gøre dette ved at følge disse trin:

1. Gå til dine app-indstillinger

2. Scroll ned til "Loginmetoder"

3. Tryk for at tilføje enten dit Facebook- eller Apple ID

Når du er færdig med at tilknytte den sekundære loginmetode, så vil du kunne fjerne dit registrerede telefonnummer.

Hvis du logger på Bumble med dit Apple ID, så anbefaler vi, at du opdaterer kodeordet til dit Apple ID med det samme.

Kontakt vores kundeservice direkte, hvis du har nogen bekymringer. Vi er her for dig!