Sletning af match

Din sikkerhed kommer i første række på Bumble. Hvis der sker noget, som gør dig utryg eller ukomfortabel, så anmeld det til os.  Hvis du blot ikke føler, at i har en god forbindelse, så har du muligheden for blot at slette jeres match.

For at slette et match, skal du først åbne samtalen med personen.  Tryk herefter på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.  Herfra tryk "Fjern match".