Anmeldelse efter at være blevet slettet som match

Hvis du har skrevet med en, som senere sletter dig som match, så kan du stadig se personens navn bland dine forbindelser, men det vil fremtræde i grå, og du vil ikke kunne se vedkommendes billeder eller beskeder.

Dette er bl.a. en måde at holde vores fællesskab sikkert og trygt på.

Hvis noget skete inden, at du blev slettet som match, som gjorde dig ilde til mode eller gjorde dit utryg, så har du stadig mulighed for at anmelde personen.

For at anmelde en person i denne situation, åbn jeres samtale og tryk enten på knappen nederst på skærmen, eller på ikonet med tre prikker øverst.