At blive slettet som match

Data fra Bumble viser, at de fleste sletninger af matches sker inden, at en samtale overhovedet begynder. Så hvis du har oplevet dette, kan du trygt hvile ved, at det ikke har noget at gøre med dig som person!

Men at blive slettet som match efter en god samtale eller date er noget andet. Vi ved, at dette kan gøre ondt, hvilket er grunden til, at vi har introduceret vores Unmatched-funktion.

Hvis du har haft en samtale med en person, og vedkommende sletter dig som match, så vil Unmatched-funktionen sørge for, at du får det at vide på en venlig måde, i stedet for, at samtalen blot forsvinder pludseligt.

Vigtigst af alt, betyder det også, at du stadig kan anmelde personen til Bumble, hvis noget er sket, og du har brug for støtte fra os.

Bumble-fællesskabet har fortalt os at det at kunne se, når man er blevet slettet som match, giver en afslutning på en til tider ubehagelig oplevelse, og kan hjælpe med at komme hurtigere videre.

Vi håber, at du har det på samme måde, og husk, at din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er her altid, hvis du har brug for os.

*Bemærk: Hvis du er medlem af vores nuværende Bumble Beta Program, kan du gå videre her for at finde oplysninger om yderligere rapporteringsmuligheder.