Jeg swipede til venstre ved en fejl. Kan jeg fortryde?

Hvis du ved en fejl swipede til venstre, så kan du trykke på pilen i øverste venstre hjørne af din skærm.

For at bruge BackTrack på Bumble Web, tryk på de to pile ved siden af X-ikonet.

BackTrack er en del af Bumble Boost og Bumble Premium. Hvis du ikke allerede har et abonnement, så vil du blive vist muligheder for at starte abonnement, når du trykker på BackTrack-knappen.