Jag swipade vänster av misstag, kan jag ångra mig?

Om du av misstag swipade vänster kan du trycka på pilen överst till vänster på skärmen.

För att ångra dig på Bumble Web klickar du på de två pilarna bredvid krysset.

Den här funktionen är en del av Bumble Boost och Bumble Premium. Om du inte redan har en prenumeration kommer du att se olika prenumerationsalternativ när du trycker på backtrack-knappen.