Måste jag registrera mig genom Facebook?

Nej! Om du är en ny användare kan du skapa ett konto och logga in med ditt telefonnummer, genom ditt Facebook-konto eller med Apple ID.

Vi rekommenderar att du använder Facebook för att hämta namn och ålder till Bumble-profilen. Detta förenklar registreringen och säkerställer att informationen på profilen är tillförlitlig. Men självklart ska du välja den metod som passar dig bäst.

Nu kan du lägga till flera inloggningsmetoder på profilen för att göra kontot ännu säkrare.