Hur rapporterar jag en fejk-profil?

Vi har nolltolerans mot falska profiler på Bumble och har ett team som arbetar dygnet runt för att hålla dem borta. Om du ser något misstänkt får du gärna rapportera profilen till oss!

Följ dessa steg för att rapportera en profil som du misstänker är falsk:

1. På användarens profil, scrolla ner och välj "Dölj och rapportera"
  2. Välj "Stulet foto" och lägg ev. till ytterligare kommentarer till våra moderatorer
  3. Ange mer information om vad som hänt
  4. Tryck på "Skicka in rapport"

Om du redan har startat en konversation med en person som du vill rapportera är proceduren lite annorlunda. Följ dessa steg:

1. Gå till er konversation och tryck på de tre prickarna uppe till höger
  2. Välj "Blockera och rapportera"
  3. Välj "Stulet foto" och lägg till en kommentar
  4. Ange mer information om vad som hänt
  5. Tryck på "Skicka in rapport"

Du kan också kontakta vår kundtjänst med följande information:

• Namnet, åldern, profilinfon och vilka foton som finns på profilen du vill rapportera (skärmdumpar är en bonus!)
  • Platsen (ort, stad, land) där du såg profilen

Annan information som kan hjälpa oss är användarens move makers och/eller andra foton på profilen. Ju mer information desto snabbare kan vi hitta och ta bort profilen.