Tvister vedrørende fjernelse af indhold og kontoblokering

Loven om digitale tjenester (Digital Services Act, DSA) tilbyder mekanismer til at udfordre beslutninger truffet af onlineplatforme vedrørende brugerindhold og konti. Hvis du mener, at vi fejlagtigt har foretaget en handling vedrørende din konto eller dit indhold, har du mulighed for at appellere vores afgørelse inden for en periode på seks måneder. Hvis du ønsker at appellere en afgørelse, bedes du starte med at bruge et øjeblik på at læse det relevante afsnit i vores retningslinjer for fællesskabet. Hvis du stadig mener, at der er sket en fejl i den handling, der er foretaget vedrørende din konto eller dit indhold, er den bedste måde at appellere på at udfylde den appelformular, der er linket til i den meddelelse, der blev vist til dig på daværende tidspunkt. Alternativt kan du kontakte os (forklar venligst, hvorfor du appellerer vores afgørelse, og giv så meget oplysninger som muligt).

Derudover kan du søge hjælp fra et certificeret udenretsligt organ for tvistbilæggelse for at løse eventuelle uenigheder i forbindelse med vores handlinger på din konto eller dit indhold. Dette omfatter tilfælde, hvor du er uenig i udfaldet af en klage. Europa-Kommissionen vil vedligeholde et websted med en liste over de tilgængelige certificerede afviklingsorganer. Det er vigtigt at bemærke, at afgørelser truffet af disse udenretslige tvistbilæggelsesorganer ikke er juridisk bindende for hverken dig eller Bumble.