Hvordan tilmelder jeg mig Bumble Boost?

På vores menu-skærm ser du muligheden Bumble Boost og Boost Premium nedenunder dit profilbillede. Tryk på den mulighed, du ønsker at abonnere på.

Alternativt, kan du trykke på den pixelerede firkant i dit match-kø for at se din BeeLine. Her vil du se muligheden for at abonnere på Boost Premium.

Du kan også trykke på en af de sølvfarvede cirkler, du kan se rundt om billederne af dine udløbne forbindelser. Det er de matches, som du gik glip af.