Hvad er Bumble Boost?

Bumble Boost er én af to abonnementsmuligheder, som giver dig adgang til ekstrafunktioner.

Bumble Boost fordele inkluderer:

Du kan tilmelde dig Bumble Boost ved at trykke på silhouette-ikonet i nederste venstre hjørne af appen, og derefter trykke på Bumble Booste banneret under dit profilbillede. Du vil også kunne se muligheden for at tilmelde dig Bumble Premium eller købe Spotlight-kredit, som et engangskøb.

* Bumble Boost og Bumble Premium er nu tilgængelige for alle brugere på iOS-enheder i alle lande. Hvis du bruger Android-enhed, så er Bumble Premium tilgængeligt for brugere, der befinder sig i Irland, Indien, Filippinerne, Mexico, Storbritannien, Canada, US, Australien og New Zealand.