Hvordan ændrer jeg mine notifikationsindstillinger?

Følg disse trin for at indstille hvilke notifikationer, du ønsker:

1. Tryk på profil-ikonet nederst til venstre i appen
  2. Tryk på tandhjuls-ikonet for at åbne dine Indstillinger
  3. Scroll ned og tryk på Notifikationsindstillinger

Følg disse trin for at ændre notifikationsindstillinger på Bumble Web:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre side af skærmen
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Scroll ned, og vælg Notifikationsindstillinger

Her kan du indstille hvilke typer Push- eller e-mail-notifikationer, du ønsker at modtage ved at trykke på hver kategori og aktivere/deaktivere den gule knap for hver af dem.