Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Min alder er forkert. Kan jeg rette det?

Vi vil med glæde hjælpe, hvis din alder er indstillet forkert!

Kontakt os på us her, og skriv i din besked, at du skal have rettet din fødselsdato samt hvad den skal rettes til. Vi skal også bruge dit medlems-ID. For at finde det, gå til Indstillinger, scroll ned til bunden af din profil og tryk på Bumble-logoet tre gange eller mere.