Hov, jeg købte Bumble Boost i stedet for Bumble Premium. Hvordan opgraderer jeg?

Nyder du Bumble Boost, men er du klar til at tage dating til det næste niveau med Bumble Premium? Følg disse enkle trin nedenfor for at låse op for alle vores funktioner:

I Bumble App skal du trykke på det grå silhuetikon

• Tryk på "Min betalingsplan"
  • Klik på boksen i midten af skærmen, der siger "Premium"
  • Vælg dit abonnement, og klik derefter på "Fortsæt"
  • Færdiggør betalingsprocessen

På Bumble Web:

• Klik på dit navn i øverste venstre hjørne af din skærm.
  • Vælg "Opgrader til Bumble Premium"

Når du har opgraderet, vil du afhængig af din betalingsmetode enten:

1. Få en delvis refundering
  2. Prisen på dit køb er justeret i forhold til opgraderingen, og det nye Bumble Premium-abonnement, du valgte, starter
  3. Din tilbageværende Bumble Boost-service bliver ændret til Bumble Premium, og du bliver opkrævet prisforskellen

Bemærk venligst, at refunderingen kan tage op til 14-21 hverdage, før den er på din bankkonto, og hvis du af en eller anden grund ikke modtager refunderingen, kan du kontakte vores betalingsteam her.