Hvordan kan jeg annulere mit abonnement, når jeg har købt via SMS?

Hvis du har tilmeldt dig Bumble Boost eller Bumble Premium via SMS, vil du have fået specifikke instruktioner om, hvordan du annullerer, da du startede abonnementet. Dine annulleringsinstruktioner vil variere afhængigt af det netværk, du bruger, den enhed, du er på, og det land, du befinder dig i.

Nogle abonnementer kan annulleres i dine Bumble-betalingsindstillinger ved at følge disse instruktioner, mens andre kræver, at du sender en STOP-kommando via SMS. Hvis du ikke kan huske, hvilken mulighed du skal bruge, skal du først forsøge at lukke dit abonnement via dine Bumble-betalingsindstillinger, og hvis det ikke virker, skal du blot følge instruktionerne i din første abonnementsbekræftelse på SMS eller enhver abonnementsfornyelses-SMS.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, anbefaler vi, at du kontakter din mobiloperatør for at få flere oplysninger.