Hvordan tilmelder jeg mig Bumble Boost?

I din menu vil du se Bumble Boost, og vores andre betalingsfunktioner lokaliseret under dit profilbillede. Her kan du trykke på Bumble Boost, og vælge den ønskede abonnementsperiode.

Alternativt, kan du trykke på den pixelerede firkant i din match-kø for at se dinBeeLine. Der vil du se muligheden for at abonnere på Bumble Boost.

Du har også mulighed for at trykke på en af de sølv cirkler du ser omkring udløbne forbindelser. Disse er de udløbne matches, du har misset.