Hvordan tilmelder jeg mig Bumble Boost?

I forbindelses-menuen vil du se et gråt spørgsmålstegn i øverste højre hjørne. Tryk på ikonet og vælg muligheden for at abonnere på Bumble Boost.

Alternativt kan du på samme skærm trykke på den pixelerede grønne cirkel indeholdene et sløret billede. Dette repræsenterer de brugere, som har swiped til højre på dig. Tryk på cirklen og du vil blive ført videre til en abonnementsside for Boost, hvor du kan tilmelde dig.

Du har også mulighed for at trykke på en af de sølv cirkler du ser omkring udløbne forbindelser. Disse er de udløbne matches, du har misset.