Hvad sker der, når du anmelder en person

Din sikkerhed kommer først på Bumble. Hvis noget sker, som gør dig utilpas eller ukomfortabel til mode, så anmeld det venligst.

Her kan du læse, hvad der sker, når du indsender en anmeldelse:

• Vores modereringsteam af ægte mennesker undersøger hvert eneste anmeldelse angående brugersikkerhed, vi modtager.
  • I de fleste tilfælde kan vi behandle anmeldelsen uden, at du behøver at gøre mere.
  • Hvis vi får brug for mere information, så kontakter vi dig via e-mail.
  • Vi kan som regel ikke dele detaljer om anmeldelser af hensyn til beskyttelse privatliv. Men hvis du har en bekymring, så kan du altid kontakte vores kundeservice, som vil forsøge at hjælpe dig.