Hvad er Bumble BFF?

Bumble er den første app af sin slags til at bringe dating, nye venner og karriere på en og samme sociale netværksplatform. Bumble BFF (Bumble For Friends) er stedet, hvor du kan finde platoniske forbindelser i dit område--uanset om du leder efter en ny ven for livet, en at træne med eller endda en at bo med, så finder du det her i kuben!

Følg disse trin for at begynde at søge på Bumble BFF:

New Users

1. På skærmen 'Vælg tilstand for at starte', vælg 'BFF'
  2. Udfyld din BFF-profil

Eksisterende brugere

Mobil-app:

1. Tryk på den grå silhouette i nederste venstre hjørne
  2. Tryk på tandhjuls-ikonet i øverste venstre hjørne for at gå til dine indstillinger
  3. Fra dine indstillinger, tryk 'Vælg tilstand', og vælg BFF fra listen for at oprette din BFF-profil
  4. To switch between modes, repeat these steps

Bumble Web:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Tryk på 'Indstillinger'
  3. Tryk 'Vælg tilstand' for at vælge BFF

OBS: Vær opmærksom på ikke at slå dating-tilstand fra ved en fejl ved at trykke på knappen under 'Vælg tilstand'-knappen. Som det fremgår af advarslen, der vil komme frem, så vil du miste alle dine nuværende forbindelser, hvis du gør dette.