BFF & Bizz

Jos deittailu uuvuttaa, voit aina luoda merkityksellisiä yhteyksiä kaveri- tai urankehitysmielellä.

Bumble BFF on helppo ja hauska tapa verkostoitua ja luoda uusia ystävyyssuhteita.

Bumble Bizz puolestaan auttaa sinua löytämään uusia uramahdollisuuksia kannustavassa ympäristössä.

Voit siirtyä BFF- tai Bizz-tilaan asetusten kautta "Valitse tila" -painiketta napauttamalla. Näin säilytät kaikki Date-tilassa luomasi yhteydet.

Ole varovainen, ettet vahingossa poista Date-tilaasi kokonaan. Jos näin tapahtuu, menetät kaikki tämänhetkiset yhteytesi ja keskustelusi eikä niitä voi palauttaa.