Hvorfor er daglige abonnementer ikke tilgængelige længere?

Som en del af vores nye betalingsstruktur i overensstemmelse med den nye Google-betalingspolitik er daglige abonnementer ikke længere en mulighed for medlemmer, der bruger en Android-enhed.

Vi beklager, at dette ikke længere er tilgængeligt, men den gode nyhed er, at vi har andre muligheder, så du kan nyde de fantastiske fordele ved vores premium-funktioner. Disse muligheder inkluderer Bumble Premium- og Bumble Boost-abonnementer i 7, 30, 90 eller 180 dage afhængigt af dine præferencer.  >Alternativt kan du købe vores daglige abonnementer ved at bruge Bumble Web i stedet for.

Vi opfordrer dig også til at abonnere på vores Lifetime Bumble Premium eller Bumble Boost, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om at miste fordelene ved vores service og få mest muligt ud af vores Hive.