Hvorfor kan jeg kun foretage et køb med Google Play, hvis jeg har en Android-enhed?

Du har måske bemærket nogle ændringer på din Bumble-app vedrørende betalingsmuligheder, hvis du bruger en Android-enhed.

Den nye Google-betalingspolitik betyder, at medlemmer, der bruger Android-enheder, nu kun kan købe vores tjenester via Google Play ved at bruge de betalingsmetoder, der er knyttet til deres Google-konti.

For dig betyder det, at Bumble-køb foretaget via appen skal ske via Google Play. Hvis du stadig ønsker at betale med kreditkort eller PayPal, skal du nu først linke dem til din Google-konto for at kunne gøre dette.

Hvis du allerede har et eksisterende Bumble-abonnement, vil du stadig kunne betale det med din tidligere betalingsmetode. Men hvis fornyelsen annulleres, gælder den nye regel for fremtidige køb i appen.

Hvis du gerne vil betale med et kreditkort eller PayPal uden at forbinde dem med din Google-konto, skal du bruge Bumble Web i stedet for.

Andre artikler, der kan være en hjælp:
Kan jeg betale med kreditkort eller PayPal, hvis jeg har en Android-enhed?
Jeg har en Android-enhed, og min betalingsmetode er ikke længere tilgængelig?
Hvorfor er det daglige abonnement ikke længere tilgængeligt?
Hvordan kan jeg tilføje en betalingsmetode i Google Play?
Hvordan kan jeg fjerne eller redigere en betalingsmetode i Google Play?