Jeg har fejlagtigt logget ind på den forkerte Facebook konto. Hvordan skifter jeg?

Hvis du ved en fejl er kommet til at bruge en forkert Facebook til at logge ind, så bare rolig! Det er nemt at komme tilbage til din rigtige konto ved hjælp af disse simple trin:

Mobil:

1. Vælg profil-ikonet i nederste venstre hjørne af hovedskærmen.
  2. Vælg det grå tandhjuls-ikon i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Scroll ned til bunden, og vælg “Log ud”
  4. Åbn Facebook appen, og sørg for at du er logget ind på den rigtige konto.
  5. Åbn Bumble appen igen, og vælg “Fortsæt med Facebook.”

Web:

1. Tryk på profil-ikonet i øverste venstre hjørne af din skærm.
  2. Tryk “Log ud.”
  3. Åbn Facebook i en anden fane, og sørg for at du er logget ind på den konto, du ønsker at bruge.
  4. Gå tilbage til bumble.com, og log ind ved at vælg “Fortsæt med Facebook.”