Jeg swipede til venstre ved en fejl. Kan jeg fortryde?

Hvis du ved en fejl swipede til venstre, så kan du trykke på pilen i øverste venstre hjørne af din skærm.

For at bruge BackTrack på Bumble Web, tryk på de to pile ved siden af X-ikonet.

BackTrack er en del af Bumble Boost. Hvis du ikke allerede har et abonnement, så vil du blive vist muligheder for at starte abonnement, når du trykker på BackTrack-knappen.