Ik heb per ongeluk naar links geswipet. Kan ik nog terug?

Als je in de app per ongeluk naar links hebt geswipet, kun je op de pijl in de linkerbovenhoek tikken.

Om terug te gaan naar de webversie van Bumble, tik je op de twee pijlen naast het 'X'-pictogram.

Ongedaan maken is een functie van Bumble Boost en Bumble Premium. Als je nog geen abonnement hebt, zie je de optie om je aan te melden wanneer je op de knop 'Ongedaan maken' klikt.