Hvordan kan jeg opgradere til Bumble Premium+, og hvad sker der med mit nuværende abonnement?

Er du klar til at tage dating til næste niveau med Bumble Premium+? Følg disse enkle trin nedenfor for at låse op for alle vores funktioner:

I Bumble-appen skal du trykke på det grå silhuetikon

• Tryk på "Min betalingsplan"
  • Tryk på boksen i midten af skærmen, hvor der står "Premium+"
  • Vælg dit abonnement, og tryk derefter på "Fortsæt ”
  • Fuldfør betalingsprocessen

Til Bumble Web:

• Klik på dit navn i øverste venstre hjørne af skærmen
  • Vælg "Opgrader til Bumble Premium+"

Når du har opgraderet, afhængigt af din betalingsmetode, sker der en af følgende ting:

1. Få en delvis refundering.
  2. Modtag en justeret pris for opgraderingen, og dit nye Bumble Premium+ abonnement starter.
  3. Eller din resterende Bumble Boost- eller Bumble Premium-tjeneste vil blive konverteret til Bumble Premium+, og du vil blive opkrævet forskellen.

Bemærk, at refundering kan tage op til 14-21 hverdage, før den kommer tilbage på din bankkonto. Hvis din refundering af en eller anden grund ikke igangsættes, bedes du kontakte vores faktureringsteam