Jeg har modtaget et uanstændigt billede. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du befinder dig i staten, Texas, så se venligst her for mere information.

På Bumble er samtykke ikke bare en mulighed, det er en regel. Hvis nogen har sendt dig et uanstændigt billede uden din samtykke, så anmeld det venligst via Bloker & anmeld-funktionen i appen, eller kontakt os. Vores team vil undersøge sagen, og tage passende handling i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Vær venligst opmærksom på, at vi, grundet vores retningslinjer for privatliv, ikke altid kan afsløre resultatet af en anmeldelse, men du kan hvilke trygt ved, at vi tager alle anmeldelser alvorlige, og behandler dem individuelt.

Hvis du befinder dig uden for staten Texas, så kan vi ikke garantere/bekræfte, at der er en lov, der beskytter dig mod den slags opførsel. Men vi opfordrer dig dog til at kontakte de lokale retshåndhævende myndigheder for yderligere assistance.